Thumbnail
Νέα καταγγελία για διακοπή ρεύματος σε οικογένεια με μικρά παιδιά - Εργαζόμενη σε παιδικούς σταθμούς η μητέρα - Σε «αναστολή» ο πατέρας λόγω του lockdown - Κινητοποίηση αύριο στη Θεσσαλονίκη

Νέα διακοπή ρεύματος σε οικογένεια με μικρά παιδιά και μάλιστα παραμονή Χριστουγέννων πραγματοποίησε η ΔΕΗ. «Θύμα» της αναλγησίας της Επιχείρησης έπεσε αυτή τη φορά εργαζόμενη σε παιδικούς σταθμούς από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης προχωρά σε κινητοποίηση - παρέμβαση για την επανασύνδεση του ρεύματος αύριο, Τετάρτη 30 Δεκέμβρη στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΔΕΗ στην Καλαμαριά (Πόντου 115).

Ο Σύλλογος αναφέρει ότι η εργαζόμενη έχει μικρά παιδιά και ο σύζυγος της βρίσκεται σε «αναστολή» σύμβασης λόγω του lockdown.

«Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες η ΔΕΗ προχώρησε στην κοπή ρεύματος σε καρκινοπαθείς (!!!) στο Νομό μας. Είναι αποκαλυπτικό άλλωστε ότι μέσα στις γιορτές τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν πανελλαδικά 7.000(!!!) διακοπές ρεύματος» επισημαίνει ενώ υπογραμμίζει:

«Οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος με τις πλάτες της κυβέρνησης, κόβουν το ρεύμα σε ανθρώπους που ζουν στα όρια της φτώχειας, που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με επιδόματα, που δεν φτάνουν ούτε για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών. Όλα αυτά, συνάδελφοι, σε μία εποχή όπου χιλιάδες εργαζόμενοι είτε οδηγούνται στην ανεργία, είτε βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και προσπαθούν να επιβιώσουν με τα πενιχρά επιδόματα και με τα χρέη να συσσωρεύονται λόγω αυτής της κατάστασης. Η αλληλεγγύη που εκφράζεται μέσα από τα σωματεία δείχνει τη σημασία που έχει η οργάνωση όλων μας. Μόνο ο ένας στο πλευρό του άλλου μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, να παλέψουμε για να καλυτερέψουν οι ζωές μας, να ζήσουμε όπως μας αξίζει».

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχα περιστατικά διακοπής ρεύματος σε οικογένειες με μικρά παιδιά που παρακολουθούν τηλεκπαίδευση σημειώθηκαν και το προηγούμενο διάστημα. Καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από Βόρεια Ελλάδα, Παγκράτι, Αγία Βαρβάρα κ.α.

Με πληροφορίες από 902.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα