Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/miadenthnkseris/status/1326486952443588609 at this time, please check again later.
κορονοιος_νεα_μετρα
«Κραυγή» αγωνίας εργαζόμενης σε δημόσιο νοσοκομείο εν μέσω έξαρσης κρουσμάτων και θανάτων κορονοϊού - «Τίποτα δεν κάνανε. Μας άφησαν μόνους μας να τρέχουμε σαν τους τρελούς να τα βγάλουμε πέρα. Χωρίς προσωπικό», σημειώνει

«Αλιεύσαμε» το παρακάτω tweet εργαζόμενης σε δημόσιο επαρχιακό νοσοκομείο για την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω νέας έξαρσης κρουσμάτων και θανάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα γράφει:

Μετά από 4 σερί εφημερίες που δεν είδα τον άντρα μου η τον 2,5 χρόνων γιο μου, αλλά είδα τουλάχιστον 100 περιστατικά covid (σε επαρχιακό νοσοκομείο) έχω να πω ότι κάθε φορά που βγαίνει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός υγείας στην tv και λέει ότι ενίσχυσαν το σύστημα υγειας, θέλω να κάνω εμετό. Θέλω να μπορώ εκείνη τη στιγμή που είναι στα κανάλια να βγω και να τους φτύσω στα μούτρα. Να τους πω πόσο ψεύτες είναι και πόσο κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τίποτα δεν κάνανε. Μας άφησαν μόνους μας να τρέχουμε σαν τους τρελούς να τα βγάλουμε πέρα. Χωρίς προσωπικο.

Χωρίς μέσα προστασίας (παρακαλάμε για στολές και μάσκες) χωρίς μηχανηματα (φορητά ακτινολογικά) και χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές. Εκτεθημενοι σε κάθε επιβεβαιωμένο η μη κρούσμα. Μας φέραν από δωρεά 10 κρεβάτια για περιστατικά covid. Ποιος θα τα δει αυτά? Ο ένας παθολόγος η ο ενας αναισθησιολογος η ο ενας ακτινολόγος που είναι σε βάρδια? Και αν έρθει ένα τροχαίο? Μια ανακοπή? Ποιος θα πάει να το δει? Γιατί μας βάζετε στη διαδικασία να επιλέξουμε ποιος θα ζήσει η ποιος θα πεθάνει? 

Πρώτη φορά γράφω τόσο πολύ αλλά ειλικρινά κλαίω στο νοσοκομείο με αυτά που βιώνω και κλαίω και στο σπίτι μου με αυτά που " κουβαλάω" απ' τη δουλειά.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!

https://twitter.com/miadenthnkseris/status/1326486952443588609

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευση
Απόφαση: Αναδρομική μονιμοποίηση εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας
Απόφαση μονιμοποίησης εκπαιδευτικών μετά από αξιολόγηση, με αναδρομική ισχύ, από την Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας
Απόφαση: Αναδρομική μονιμοποίηση εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας