Κίνημα Αλλαγής: Καταρρέει ο σαθρός σχεδιασμός ενόψει του ανοίγματος των σχολείων
Για «σαθρό σχεδιασμό ενόψει του ανοίγματος των σχολείων» κατηγορεί την κυβέρνηση το Κίνημα Αλλαγής, με σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος, στο οποίος σημειώνεται ότι «η επιτελική ανικανότητα της Κυβέρνησης αποδεικνύεται ακόμα μια φορά επικίνδυνη».

   «Πέταξαν στην Αυτοδιοίκηση, στο παρά πέντε, την καυτή πατάτα της προμήθειας μασκών για μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό. To γεγονός όμως ότι κηρύχθηκε μερικώς άγονος ο διαγωνισμός της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και μάλιστα για συνολική ποσότητα 410.000 μασκών (!), αποκαλύπτει το σαθρό σχεδιασμό που καταρρέει πριν καν χτυπήσει το 1ο κουδούνι στα σχολεία», υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής.

   Προσθέτει, επίσης, πως η κυβέρνηση είναι «αποκλειστικά υπεύθυνη για ότι συμβεί από Δευτέρα και για μια ακόμη φορά την καλούμε, έστω και αργά, να δώσει συγκεκριμένες λύσεις».

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εφάπαξ στις συντάξεις
Εφάπαξ 2026: Ποιοι κερδίζουν έως 30.000€ - Τα νέα ποσά ανά ταμείο (Πίνακες)
Αναλυτικά στοιχεία για Δημόσιο, ιδιωτικό τομέα, ΔΕΚΟ και επιστήμονες – Μεγάλες αποκλίσεις και ανατροπές στο πρώτο δίμηνο
Εφάπαξ 2026: Ποιοι κερδίζουν έως 30.000€ - Τα νέα ποσά ανά ταμείο (Πίνακες)