ΕΟΠΠΕΠ: Ανοιχτή πρόσκληση για βαθμολογητές και αναβαθμολογητές στις εξετάσεις πιστοποίησης ΣΑΕΚ

Κοινωνία 0

Κέρκυρα: Έξι προσαγωγές για τον θάνατο Βρετανίδας που χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο της 60χρονης Βρετανίδας που χτυπήθηκε θανάσιμα από προπέλα σκάφους, στο Αυλάκι

Έξι προσαγωγές Ελλήνων και Βρετανών πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, στο πλαίσιο προκαταρτικής εξέτασης, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση του θανάτου της 60χρονης Βρετανίδας που χτυπήθηκε, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, από προπέλα σκάφους και εγκαταλείφθηκε στη θάλασσα.

Το γεγονός έλαβε χώρα, πριν από δύο μέρες, σε θαλάσσια περιοχή, στο Αυλάκι της Κέρκυρας, ενώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ι. Αϊβατίδης, ο θάνατος της 60χρονης Βρετανίδας οφείλεται σε εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από κακώσεις που υπέστη μετά από χτύπημα προπέλας θαλασσίου σκάφους και όχι από πνιγμό.

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας διεξάγει εξονυχιστική έρευνα σε δύο σκάφη που βρισκόταν την ώρα του μοιραίου συμβάντος στη θαλάσσια περιοχή, ενώ έρευνες εξελίσσονται από το Λιμενικό Σώμα και στη ξηρά.

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα κανείς από τους έξι προσαχθέντες, που αφέθηκαν ελεύθεροι, δεν έχει αποδεχθεί τη συμμετοχή του στο μοιραίο συμβάν για την άτυχη 60χρονη Βρετανίδα, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των ευρημάτων της Λιμενική Αρχής που θα κατατεθούν στην Εισαγγελική Αρχή Κέρκυρας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία