Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα Πέμπτη αίτηση για voucher

Κοινωνία 0

Ρόδος: Κλινικά νεκρό το αγόρι που ανασύρθηκε από τον πυθμένα πισίνας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Διακοπές με την οικογένειά του έκανε το 3,5 ετών αγοράκι από τη Ρουμανία που εντοπίστηκε στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχείου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αγόρι ανασύρθηκε από την πισίνα, ωστόσο φαίνεται ότι υπήρξε κρίσιμη καθυστέρηση μέχρι να εντοπιστεί και να εξέλθει από το νερό. 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το παιδί, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Κρήτη, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ωστόσο, το παιδί ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό.

«Έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης περίπου 45 λεπτά, η καρδιά πήρε μπροστά, διασωληνώθηκε και το έφεραν στην ΜΕΘ εδώ. Δυστυχώς η κατάσταση του είναι σοβαρή. Η κλινική του εικόνα δείχνει οτι πρόκειται για εγκεφαλικό θάνατο. Τα προγνωστικά είναι πολύ άσχημα», δήλωσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου. Έρευνα διενεργεί η αστυνομία για το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: efsyn.gr​​​​​​, Με πληροφορίες από ΕΡΤ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία