polo
Αναβλήθηκαν οι τελικοί του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων που ήταν προγραμματισμένοι για το απόγευμα της Κυριακής

Τέσσερα ακόμα μέλη της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η ΚΟΕ. Παράλληλα, λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε η διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων που ήταν προγραμματισμένοι για το απόγευμα της Κυριακής.

Τα μέλη των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων πόλο ανδρών και γυναικών υποβλήθηκαν χθες σε έλεγχο, ύστερα από τη γνωστοποίηση ότι βρέθηκε θετικός στον ιό ο διεθνής με την εθνική ανδρών, Μανώλης Πρέκας. 

Τα μέλη των εθνικών ομάδων είχαν ήδη μπει για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα πέντε ημερών, ενώ θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο την Τρίτη (4/8). 

Η ΚΟΕ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ότι τα τέσσερα μέλη της εθνικής ανδρών που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό «είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους», ενώ όλα τα τεστ της εθνικής γυναικών βγήκαν αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΟΕ ανακοινώνει σήμερα (Κυριακή 2/8) τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ για covid-19 που έγιναν χθες Σάββατο (1/8), από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στα μέλη των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που εμφανίστηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ανδρών.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας Ανδρών βρέθηκαν θετικά στον ιό. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Από την αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών, εξάλλου, που προετοιμαζόταν στο ίδιο κολυμβητήριο (του Αγίου Κοσμά), όλα τα τεστ για κορωνοϊό βγήκαν αρνητικά. Κανένα θετικό δείγμα, εξάλλου, δεν υπήρχε ούτε ανάμεσα στο προσωπικό του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου, που επίσης υποβλήθηκε σε τεστ.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε όλους, προκειμένου να έχουμε οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων.

"Όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα", τονίζει ο γιατρός της ΚΟΕ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την πανδημία του covid-19, ο Γιώργος Μαρίνος (φωτο).

Σημειώνουμε ότι το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά θα παραμείνει κλειστό για να γίνει απολύμανση.

Ακυρώνονται, εξάλλου, τα καμπ προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων Νεανίδων και Παίδων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αυτές τις μέρες στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο».

Παράλληλα,, η ΚΟΕ ενημερώνει ότι αναβλήθηκε η διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναβλήθηκε η διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Ναανίδων που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Αναλυτικά τα όσα γράφτηκαν στα φύλλα αγώνα (ίδια αναφορά και για τα δύο παιχνίδια σε ξεχωριστά φύλλα αγώνα):

"Λόγω εμφάνισης κρουσμάτων covid19 σε αθλητές των Εθνικών ομάδων και μέχρι τη διενέργεια των απαραιτήτων τεστ - ιχνηλάτησης των περιστατικών, αιτούμεθα την αναβολή του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος Νεανίδων μεταξύ των ομάδων Νηρέας Χαλανδρίου - ΝΟ Βουλιαγμένης" και αντίστοιχα "... του μικρού τελικού του πρωταθλήματος Ναανίδων μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Εθνικός Παιραιά"».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Εκπαιδευτικοί: Τι προβλέπεται για την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου - Οδηγίες
Βασική προϋπόθεση είναι να δηλώσει με σαφήνεια ο υπάλληλος το φορέα εργασίας του και το ακριβές ωράριο απασχόλησης του, δεδομένου ότι η άδεια...
Εκπαιδευτικοί: Τι προβλέπεται για την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου - Οδηγίες
απθ
ΑΠΘ: Ταινία φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ Καννών!
Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2.263 συμμετοχές απ' όλο τον κόσμο και οι περισσότεροι συντελεστές της είναι φοιτήτριες και φοιτητές του Τμήματος...
ΑΠΘ: Ταινία φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ Καννών!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Κραυγή αγανάκτησης: Εργαζόμενες δεύτερης κατηγορίας οι αναπληρώτριες σε άδειες, επιδόματα, μητρότητα...
Αλήθεια, πρέπει οι αναπληρώτριες να υπολογίζουν τις ημερομηνίες που θα βολεύει περισσότερο για να κυοφορούν ή να παρθούν τώρα μέτρα για εξίσωση των...
Κραυγή αγανάκτησης: Εργαζόμενες δεύτερης κατηγορίας οι αναπληρώτριες σε άδειες, επιδόματα, μητρότητα...