Πίνακες αναπληρωτών (Α2 φάση): Σε λίγη ώρα ανακοινώνονται περίπου 280 προσλήψεις

Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Σε δομές της υγείας αναπηρικά αμαξίδια που αποκτήθηκαν με καπάκια

amaxidia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια διέθεσε ο δήμος Θεσσαλονίκης σε φορείς από τον χώρο της υγείας

Τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω της συλλογής πλαστικών καπακιών στο πλαίσιο της δράσης «Keep on Moving», διέθεσε σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης σε φορείς από τον χώρο της υγείας, παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Ο κ. Ζέρβας χαρακτήρισε «εξαιρετική» τη συγκεκριμένη δράση, υπογραμμίζοντας ότι -μέχρι στιγμής- έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 22 τόνοι από πλαστικά καπάκια, που αντιστοιχούν σε έναν μεγάλο αριθμό αμαξιδίων. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι για την προμήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου απαιτούνται περίπου 1.200 κιλά πλαστικών καπακιών.

«Είναι σημαντικό ο δήμος, οι πολίτες, οι επιχειρηματίες να συμβάλουν στη βιώσιμη κινητικότητα», είπε -μεταξύ άλλων- ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι η προσπάθεια για να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις, ώστε κάθε πολίτης και κάθε επισκέπτης της πόλης να κυκλοφορεί ανεμπόδιστα, είναι διαρκής.

Τα αναπηρικά αμαξίδια διατέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες, στο ΚΕΠΕΠ «Άγιος Δημήτριος» καθώς και στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Τρίγλιας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία