Για μια «καλή μέρα για την Ελλάδα» έκανε λόγο η Έλενα Ακρίτα, σχετικά με την καταδίκη του πρώην μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιου από τον Άρειο Πάγο.
«Ο άθλιος Αμβρόσιος καταδικάστηκε οριστικα και αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο για ρητορική μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ με τον αντιρατσιστικό νόμο. Ο Αμβρόσιος-Αθανάσιος Λένης ο χουντικός ταγματαρχης της χωροφυλακής, αυτό το ον το γεμάτο μίσος για τον συνάνθρωπο, αυτό το βδέλυγμα του σκοταδισμού, αυτός ο κήρυκας της βίας και της μισαλλοδοξίας, βρήκε επιτέλους τον δάσκαλο του από τη Δικαιοσύνη. Δεν έχει σημασία η ποινή - έτσι κι αλλιώς στην ηλικια του δεν θα πήγαινε φυλακή - αλλά ο τεραστιος συμβολισμός της καταδίκης του».
Υπενθυμίζοντας παλαιότερη διαμάχη με τον πρώην μητροπολίτη, η Έλενα Ακρίτα δέχθηκε ως «τιμή και καμάρι» τον χαρακτηρισμό «ξετσίπωτη» που της είχε απευθύνει.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR
Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πάτε για μπάνιο; Παραλίες με ή χωρίς μωβ τσούχτρες σήμερα Κυριακή - Δείτε τον χάρτη
1000 ευρώ ΈΚΤΑΚΤΟ επίδομα σε 80000 ανέργους - Πώς θα τα πάρετε και πότε μέσω του GoLearn
Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ