anogeia 29xronos
Στην εισαγγελέα ο 29χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ζήτησε και πήρε ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σε βάρος του η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου,  Διονύσης Βέρρας, ο 29χρονος ισχυρίστηκε ότι το μοιραίο βράδυ ο Γιώργος Ξυλούρης πέρασε και του μίλησε άσχημα. Ξεκίνησε καυγάς ανάμεσά τους και στη συνέχεια, αφού παρενέβησαν τρίτοι, ο καυγάς έληξε και οι δύο νέοι αποχώρησαν.

Λίγα λεπτά μετά, ακούστηκε πυροβολισμός όπως είπε ο 29χρονος και όταν κατέβηκε κάτω, είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο καθώς τον είχε πυροβολήσει ο Γ. Ξυλούρης. Τότε θόλωσε, είπε στην εισαγγελέα και πυροβόλησε τον Γιώργο Ξυλούρη καθώς όπως είπε δεν έβλεπε τίποτα μπροστά του και ότι ήταν σαν να "είχε σεντόνι".

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Διονύσης Βέρρας, υπάρχουν δύο όπλα και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ο Γ. Ξυλούτης σκότωσε τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο πατέρας του Γ. Ξυλούρη, ισχυρίστηκε ότι ο γιος του δεν πυροβόλησε ποτέ και πως στα χέρια του δεν βρέθηκε πυρίτιδα, όπως τους ενημέρωσαν οι ιατροδικαστές και πως ο ίδιος ο 29χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του.

Πηγή: ekriti.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panepistimio aigaiou
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου (ΑΣΔΑΑΜ)
«Το παρόν Μνημόνιο αποσκοπεί στην ερευνητική συνεργασία των συμβαλλόμενων μερών μέσω της δημιουργίας ψηφιακών ιστορικών αρχείων της ΑΣΔΑΑΜ και κοινής...
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου (ΑΣΔΑΑΜ)
πολυτεχνειο κρητης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο SPINDEC για την απανθρακοποίηση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας
Το έργο βασίζεται στις κεντρικές στρατηγικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο SPINDEC για την απανθρακοποίηση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας