thriasio
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, εκτέθηκαν ασθενείς και όλο το προσωπικό της παθολογικής κλινικής

Σε συναγερμό έχει τεθεί το Θριάσιο Νοσοκομείο μετά την είδηση ότι άφησε την τελευταία του πνοή στην Παθολογική ασθενής που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.  Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, το βράδυ της Παρασκευής ένας 84χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, μέσα σε ένα τετράκλινο δωμάτιο, στο οποίο βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή άλλοι τρεις ασθενείς. 

Οπως αναφέρει ο κ. Γιαννακός, έγινε εργαστηριακός έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι ο ασθενής ήταν θετικός στο κορονοϊό. «Νοσηλευόταν από τις 31 Μαρτίου χωρίς να αντιμετωπίζεται ως περιστατικό κορονοϊού. Εκτέθηκαν ασθενείς και όλο το προσωπικό της παθολογικής κλινικής. Φαίνεται ότι οι συγγενείς του ήταν σε καραντίνα και δεν τον επισκέπτονταν στο Νοσοκομείο. Γίνεται ανίχνευση και εργαστηριακός έλεγχος σε προσωπικό και ασθενείς.

Ανάγκη σε όλους τους ασθενείς που εισάγονται  στα νοσοκομεία να γίνεται εργαστηριακός έλεγχος για κορονοϊό. Πολλές φορές ξεγελάνε με τα συμπτώματα. Γι΄ αυτό πρέπει να υπάρχει σε επάρκεια υγειονομικό υλικό σε όλα τα τμήματα και τις κλινικές των νοσοκομείων», τονίζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας φθάνει τους 93. Ωστόσο, μένει να φανεί τι θα ανακοινώσει στις 18:00 ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Πηγή: ethnos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα