Σάμος
Η γυναίκα από τη Σκανδιναβία προσφέρει τις υπηρεσίες της ως εθελόντρια νοσηλεύτρια στο ΚΥΤ καθώς και στο νοσοκομείο της Σάμου

Ακόμα μία επίθεση αυτή την φορά σε εθελόντρια στις υπηρεσίες υγείας έγινε το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου στη Σάμο ανεβάζοντας τις επιθέσεις σε ΜΚΟ και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται γύρω από το μεταναστευτικό, στις  τέσσερις στο νησί, με δυο μάλιστα εμπρησμούς οχημάτων. Αυτή την φορά άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου στο Πυθαγόρειο.

Συγκεκριμένα ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου όταν η κάτοχος ενός ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτου ειδοποιήθηκε από την αστυνομία ότι το όχημα της έχει πιάσει φωτιά.

Το αυτοκίνητο της ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της αλλά οι αρχές την εντόπισαν και την ειδοποίησαν όταν αυτό πλέον είχε καεί. Η κοπέλα από τη Σκανδιναβία, προσφέρει τις υπηρεσίες της ως εθελόντρια νοσηλεύτρια στο ΚΥΤ καθώς και στο νοσοκομείο της Σάμου.

Μιλώντας στο samostimes.gr δήλωσε σοκαρισμένη από τον εμπρησμό του οχήματος της αφού όπως επιβεβαίωσε, άγνωστος/οι έσπασαν το παράθυρο και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της.

Είναι ο τρίτος εμπρησμός συνολικά (είχε προηγηθεί εμπρησμός σε αποθήκη ΜΚΟ) και ο δεύτερος σε αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες ενώ είχαμε και μια ακόμη επίθεση αγνώστων με πέτρες σε σπίτι, όπου διέμεναν μέλη ΜΚΟ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pyspe_a_athinas.jpg
33η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Προκλήσεις στα νηπιαγωγεία και η οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών στο επίκεντρο
Αναλυτική ενημέρωση από την 33η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας
33η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Προκλήσεις στα νηπιαγωγεία και η οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών στο επίκεντρο
ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: 242 Θέσεις μόνιμου προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με προτεραιότητα σε άτομα με αναπηρία

Στις 17 Ιουνίου 2025, εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Κ/2024 του

ΑΣΕΠ: 242 Θέσεις μόνιμου προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με προτεραιότητα σε άτομα με αναπηρία
Μιχαηλίδου
Μιχαηλίδου στον ΟΗΕ: «Η κατάρρευση των δικαιωμάτων των γυναικών απειλεί την ειρήνη και τη δημοκρατία»
Δυναμική παρέμβαση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τις γυναίκες του Αφγανιστάν στο HRC59
Μιχαηλίδου στον ΟΗΕ: «Η κατάρρευση των δικαιωμάτων των γυναικών απειλεί την ειρήνη και τη δημοκρατία»