Η Ρωσία απονέμει τιμητικό μετάλλιο τον Μανώλη Γλέζο 
Για τα 75 χρόνια από τη Νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο - Με διάταγμα του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν

Μετάλλιο απονεμήθηκε στον Μανώλη Γλέζο με διάταγμα του Βλαντίμιρ Πούτιν. Το μετάλλιο επέδωσε σήμερα στον κ. Γλέζο ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, επέδωσε μετάλλιο στον Μανώλη Γλέζο το οποίο του απονεμήθηκε με διάταγμα του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πρόκειται για μετάλλιο για τα «75 χρόνια από τη Νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο 1941-1945».

Ο Αντρέι Μάσλοβ επισκέφτηκε χθεςΠέμπτη, τον Μανώλη Γλέζο και του επέδωσε το μετάλλιο, όπως ανακοίνωσε η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

«Ο πρέσβης επέδωσε στον Μ. Γλέζο το επετειακό μετάλλιο "75 χρόνια από τη Νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο 1941-1945", το οποίο του απονεμήθηκε σύμφωνα με το Διάταγμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: sputnik

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Κλειστά σχολεία σήμερα 12/1:  Η νέα λίστα

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα