Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 43χρονος που δολοφόνησε κτηνοτρόφο
Ένταση στα δικαστήρια της Νεάπολης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος κατηγορούμενος, για το έγκλημα στη Νεάπολη την προηγούμενη εβδομάδα, με θύμα έναν 73χρονο κτηνοτρόφο και σοβαρά τραυματία το γιο του. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή, ο κατηγορούμενος χρειάστηκε να φυγαδευτεί από αστυνομικούς, λόγω της έντασης που επικρατούσε έξω από τα Δικαστήρια Νεάπολης, από συγκεντρωμένους συγγενείς του θύματος.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο από το φονικό, με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος Γιώργο Κοκοσάλη σε δηλώσεις του να αναφέρει ότι μέσα από αυτό το βίντεο που παραδόθηκε στον ανακριτή «αποτυπώνεται η σκηνή του φρικτού και στυγερού εγκλήματος, της ανόητης καπετανιάς και δεν μένει κανένα περιθώριο για περαιτέρω υπερασπιστικούς ελιγμούς. Είναι καταπέλτης το βίντεο. Είναι σκληρό και δύσκολο να ‘'αναγνωστεί'' ψυχολογικά και συναισθηματικά ωστόσο η οικογένεια αισθάνθηκε την ανάγκη να το παραδώσει για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Το υλικό δείχνει την εκτέλεση από το δράστη με νηφαλιότητα, διαύγεια και ψυχραιμία με την οποία θέλησε να δράσει και τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται απέναντι στην ανθρώπινη ζωή».

Σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορουμένου Γιώργο Στειακάκη, ο 43χρονος που δήλωσε μετανοιωμένος από την στιγμή της παράδοσής του, υποστήριξε ότι εκείνο το απόγευμα έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήθελε να διαμαρτυρηθεί στην οικογένεια του θύματος, για μια περίφραξη που είχαν βάλει. Η αντίδραση που συνάντησε, όπως ισχυρίστηκε, ήταν τέτοια που «σταμάτησε το μυαλό του» και έκανε ό,τι έκανε, όπως δήλωσε ο συνήγορός του, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για την δημοσιοποίηση - όπως είπε- υλικού της ανακριτικής αρχής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρδιοχειρουργός με φακελάκι
Ιπποκράτειο: «Έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει» - Προκαλεί ο γιατρός με το «φακελάκι»
«Ήμουν ο Άγιος Παντελεήμων και με αντιμετωπίζουν σαν φονιά», ισχυρίζεται ο καρδιοχειρουργός του Ιπποκράτειου
Ιπποκράτειο: «Έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει» - Προκαλεί ο γιατρός με το «φακελάκι»
katsonopoylos
Θ. Κατσωνόπουλος (Αιρετός ΚΥΣΔΕ): «Σταγόνα στον ωκεανό η Ε΄φάση προσλήψεων»
Μόλις 4 προσλήψεις αναπληρωτών για 36 κενά στη Γ’ Αθήνας - Ενημέρωση στο alfavita από τον αιρετό ΚΥΣΔΕ, Θοδωρή Κατσωνόπουλο
Θ. Κατσωνόπουλος (Αιρετός ΚΥΣΔΕ): «Σταγόνα στον ωκεανό η Ε΄φάση προσλήψεων»