Υπουργείο Παιδείας: Τροποποίηση στη διαδικασία εκλογής και εξέλιξης μελών ΔΕΠ

Κοινωνία 0

Νέα Ιωνία: 25χρονη αστυνομικός νεκρή σε τροχαίο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τραγωδία τα ξημερώματα στη Νέα Ιωνία

Μια τραγωδία γράφηκε στην άσφαλτο στις 05:30 το πρωί, στη συμβολή της λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Μια 25χρονη δόκιμη αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, είναι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα.

Η άτυχη αστυνομικός, που υπηρετούσε στο Α.Τ. Πατησίων, είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της στο φανάρι, όταν ξαφνικά έπεσε πάνω της με μεγάλη ταχύτητα ένα όχημα.

Το αυτοκίνητό της πήρε φωτιά και η 25χρονη εγκλωβίστηκε σε αυτό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Σημειώνεται, ότι για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία