Δολοφονία
Αποτρόπαιη δολοφονία στη Νέα Αλικαρνασσό - Συστηματική κακοποίηση καταγγέλλουν συγγενείς 

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε σήμερα ο 54χρονος Κ.Λ. που τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 33χρονη Αδαμαντία, στη Νέα Αλικαρνασσό ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιείται και η κηδεία της άτυχης γυναίκας στην Πάτρα.
 
Ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία. Αξίζει να σημειωθεί βαρύνεται με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος επικαλέστηκε την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης για να δικαιολογήσει την αποτρόπαιη πράξη του.

Εν τω μεταξύ, στην Πάτρα παίχθηκε και η τελευταία πράξη του δράματος για την 33χρονη Αδαμαντία με πλήθος κόσμου να συρρέει τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο.
 
Συγκλονισμένος πατέρας της κατηγόρησε τον 54χρονο δολοφόνο πως κακοποιούσε συνεχώς την κόρη του. «Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. ΑΚόμη και στην κοιλιά» είπε.
 
Πηγή: dete.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παστίτσιο
Παστίτσιο: Τα μυστικά των σεφ για την τέλεια μπεσαμέλ, τον ιδανικό κιμά και το σωστό ψήσιμο
Τέσσερις κορυφαίοι Έλληνες μάγειρες αποκαλύπτουν τι κάνει το παραδοσιακό παστίτσιο αξεπέραστο
Παστίτσιο: Τα μυστικά των σεφ για την τέλεια μπεσαμέλ, τον ιδανικό κιμά και το σωστό ψήσιμο