Κοινωνία

ΕΔΕ για την εισβολή οπαδών στα δικαστήρια Πειραιά

dikastiria peiraia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τραυμάτισαν κατηγορούμενο οπαδό αντίπαλης ομάδας και τον αστυνομικό πατέρα του

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από την ΓΑΔΑ, για τον τραυματισμό αστυνομικού και του γιου του, κατά την διάρκεια δίκης για περιστατικό τραυματισμού οπαδού του Ολυμπιακού από οπαδό του ΠΑΟ, στα Καμίνια το 2013.

Χτες εκδικαζόταν η υπόθεση στα δικαστήρια του Πειραιά, αλλά απ' έξω είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι κάποια στιγμή επιτέθηκαν και χτύπησαν τον κατηγορούμενο οπαδό του ΠΑΟ και τον πατέρα του, ο οποίος είναι αστυνομικός, εντός του χώρου των δικαστηρίων.

Η ΕΔΕ θα διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δράστες κατάφεραν να προσεγγίσουν και να τραυματίσουν τον αστυνομικό και τον κατηγορούμενο γιο του και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία