Ανατολική Αττική: Γονείς εξέδιδαν τα δίδυμα παιδιά τους σε φίλους τους
Γονείς σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής φέρονται να εξέδιδαν τα δίδυμα παιδιά τους σε ζευγάρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, η εκπαιδευτικός που διάβαζε τα παιδιά και ο παππούς τους προχώρησαν στην καταγγελία για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού 9 ετών. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, έβλεπαν ότι τα παιδιά είχαν αποκτήσει μια περίεργη συμπεριφορά όταν επέστρεφαν από επίσκεψη που τα πήγαιναν οι γονείς τους σε συγκεκριμένο ζευγάρι σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

«Παρατήρησα ότι κάθε φορά που πήγαιναν στο συγκεκριμένο σπίτι τα παιδιά γύριζαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήταν επιθετικά. Κάποια στιγμή είδα ότι το κορίτσι ήταν κοκκινισμένο ψηλά στο εσωτερικό των μηρών της. Τη ρώτησα ποιος το έκανε αυτό και μου απάντησε ένας κύριος. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά και περισσότερο το κορίτσι» υποστηρίζει η δασκάλα των παιδιών.

Ύστερα από τις καταγγελίες, το τμήμα ανηλίκων ξεκίνησε έρευνα. Στη συνέχεια, ακολούθησαν συλλήψεις των γονέων. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι γονείς εξέδιδαν τα παιδιά τους έναντι αμοιβής. Ο πατέρας έχει καταδικαστεί σε 14 χρόνια για ασέλγεια στα ανήλικα παιδιά. Ο 67χρονος αρνείται κάθε κατηγορία και απέδωσε τις καταγγελίες σε δόλο της δασκάλας και του παππού των παιδιών.

Ωστόσο, ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για αποπλάνηση παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, βιασμό κατά συρροή και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής. Τα παιδιά σήμερα είναι 15 ετών και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την ερχόμενη εβδομάδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα