Κυριαρχία στην Ενημέρωση: 785.000 επισκέπτες είχε το alfavita.gr στις 5 Αυγούστου!

Κοινωνία 0

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει την Ήπειρο - Στο σκοτάδι μεγάλο μέρος των Ιωαννίνων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πάνω από 100 χιλιοστά το ύψος της βροχόπτωσης έως τις 20:00 της Πέμπτης

Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής πρωτεύουσας να έχει βυθιστεί στο σκοτάδι. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, h Πολιτική Προστασία, η οποία βρίσκεται σε ετοιμότητα, αναφέρει ότι κεραυνοί έπληξαν τα καλώδια της ΔΕΗ, συνεργεία της οποίας εργάζονται πυρετωδώς για να αντιμετωπίσουν την εκτεταμένη βλάβη. 

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό ανθρώπων από ανελκυστήρες.

Πολύ μεγάλα ύψη βροχόπτωσης στην Ήπειρο

Παράλληλα, το meteo.gr αναφέρει ότι τοπικά έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες εκδηλώνονται κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 7/11 στη βορειοδυτική χώρα με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στην Ήπειρο. 

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 20:00 καταγράφονται στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας (122 χιλιοστά) και στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων (100 χιλιοστά). 

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης.

ipeiros vroxes
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία