Thumbnail
Το 27ο τεύχος του συνδρομητικού περιοδικού «Εκ-Παιδεύω» ξεκίνησε το ταξίδι προς τους αναγνώστες του φιλοξενώντας ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Μενέλαο Λουντέμη. Μια συμβολική φυσιογνωμία αγωνιστή για τη ζωή, ενάντια στην αδικία, που την βίωσε με το πιο σκληρό τρόπο και την πάλεψε με παιδικό πείσμα μέχρι τέλους.

 

 

Μενέλαος Λουντέμης – Όταν ένα παιδί μετράει τ’ άστρα

Το 27ο τεύχος του συνδρομητικού περιοδικού «Εκ-Παιδεύω» ξεκίνησε το ταξίδι προς τους αναγνώστες του φιλοξενώντας ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Μενέλαο Λουντέμη. Μια συμβολική φυσιογνωμία αγωνιστή για τη ζωή, ενάντια στην αδικία, που την βίωσε με το πιο σκληρό τρόπο και την πάλεψε με παιδικό πείσμα μέχρι τέλους. Το μήνυμα του «να παλεύεις γι’ αυτό που λέει η καρδιά σου» και «να μην το βάζεις κάτω», είναι το πιο επίκαιρο μήνυμα στις μέρες μας. Ένα μήνυμα τόσο για τους μεγάλους (γονείς – δασκάλους), αλλά κυρίως για τα παιδιά. Που καλούνται να ξαναχτίσουν τον πολύχρωμο κόσμο τους, μέσα από τα συντρίμμια που τους αφήνουμε κυρίως εξαιτίας της ανοχής μας στο πιο διεφθαρμένο σύστημα εδώ και πολλές δεκαετίες.

Στο ίδιο τεύχος υπάρχει πλούσιο ψυχαγωγικό, ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό για όλους τους αποδέκτες (παιδιά – γονείς & δασκάλους).

Το περιοδικό «Εκ-Παιδεύω» είναι δίμηνη πανελλαδική περιοδική συνδρομητική έκδοση.

Κόστος απλής ετήσιας συνδρομής (6 τεύχη) 35 ευρώ και εξάμηνης (3 τεύχη) 20 ευρώ.

 

Ειδική προσφορά για τα σχολεία της χώρας μας που στην προσπάθεια να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες για τη λειτουργία τους, αδυνατούν να ανταποκριθούν στο κόστος της συνδρομής.

Απευθύνεται σε Συλλόγους Γονέων, Δασκάλων, επιστημονικούς φορείς αλλά και σε μεμονωμένους γονείς, δασκάλους, επιστήμονες κλπ:

Με ομαδική συνδρομή (5 συνδρομές) – κερδίζετε επιπλέον μία δωρεάν για να φτάνει το «Παιδεύω» στη βιβλιοθήκη του κάθε σχολείου.

Πληροφορίες:

Τηλ.: 210.960.89.88 και 6932.632.561

E-mail: ek-paidevo@paidevo.gr, info@paidevo.gr & paidevo@otenet.gr Website: www.paidevo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin