Thumbnail
Τι δηλώνει η μητέρα και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στην περιοχή της Σπάρτης

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» νοσηλεύεται 10χρονος που τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο σε χωριό της Σπάρτης, καθώς τον καταπλάκωσε τέρμα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον Alpha, το παιδάκι πήγε για διακοπές στο χωριό του πατέρα του και έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και άλλα παιδιά. 

«Παίζαμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, ήμουν κάτω από το δοκάρι, γύρισα την πλάτη μου να φύγω και έπεσε το τέρμα στο κεφάλι μου. Πηγα να μαζέψω τα σκοινιά που κρεμόταν για να χτυπήσουν άλλα παιδάκια και χτύπησα εγω. Έπεσα κάτω αναίσθητος και με πήρε το ασθενοφόρο», δήλωσε το άτυχο παιδάκι.

Ο 10χρονος πήρε στο κέντρο υγείας Αερόπολης και από εκεί διεκομίσθη στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η μητέρα του 10χρονου αναφέρει: «Πήγε να φύγει το παιδάκι και την ώρα που γύρισε το τέρμα έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι… Του ήρθε όλο το τέρμα στο κεφάλι», ήταν τα λόγια της μητέρα του συμπληρώνοντας: «Θέλω να φτιαχτεί να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Το παιδί μου τη γλίτωσε στο τσακ, το επόμενο μπορεί να είναι νεκρό».

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας υποστηρίζει ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε κακοτεχνία. Ανέφερε πως τα τέρματα ήταν δεμένα με σχοινιά στο πλέγμα του γηπέδου και πως τα παιδιά τα έλυσαν, για να μετακινήσουν τα δοκάρια.

Να σημειωθεί πως τα δοκάρια ήταν λυμένα και τις προηγούμενες ημέρες και δύο 24ωρα πριν είχε κινδυνεύσει και ο αδερφός του 10χρονου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αλλάζει στα σχολεία από Σεπτέμβριο: Τα νέα μαθήματα του 2025-2026

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, μίλησε στην εκπομπή Newsroom του ΕΡΤΝews
Σοφία Ζαχαράκη: Tέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου η έγκριση για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια
Νέες επενδύσεις 140 εκατ. ευρώ για αναβάθμιση στις φοιτητικές εστίες και συμπράξεις στα κοινά μεταπτυχιακά προανήγγειλε η Υπουργός Παιδείας, Σοφία...
Σοφία Ζαχαράκη: Tέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου η έγκριση για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια
yppeth ypourgeio paideias
Αρχίζει η υποβολή Εκθέσεων Εξωτερικής Αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου Σχολικών Μονάδων
Μέχρι τις 30 Ιουλίου 2025 οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης υποβάλλουν τη συνολική Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης για τις σχολικές μονάδες ευθύνης τους
Αρχίζει η υποβολή Εκθέσεων Εξωτερικής Αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου Σχολικών Μονάδων
Πανεπιστήμιο Yale
YALE, Harvard, Σορβόννη, Columbia, Imperial στην Ελλάδα: Τα 74 κοινά μεταπτυχιακά με ΑΕΙ
Πανεπιστήμια Αριστείας: 74 νέα κοινά Μεταπτυχιακά Προγράμματα μεταξύ ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων ενεκρίθησαν από την ΕΘΑΑΕ
YALE, Harvard, Σορβόννη, Columbia, Imperial στην Ελλάδα: Τα 74 κοινά μεταπτυχιακά με ΑΕΙ