Παραλίγο νέο ατύχημα: Τέρμα καταπλάκωσε 10χρονο – Στο νοσοκομείο ο μικρός
Τι δηλώνει η μητέρα και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στην περιοχή της Σπάρτης

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» νοσηλεύεται 10χρονος που τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο σε χωριό της Σπάρτης, καθώς τον καταπλάκωσε τέρμα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον Alpha, το παιδάκι πήγε για διακοπές στο χωριό του πατέρα του και έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και άλλα παιδιά. 

«Παίζαμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, ήμουν κάτω από το δοκάρι, γύρισα την πλάτη μου να φύγω και έπεσε το τέρμα στο κεφάλι μου. Πηγα να μαζέψω τα σκοινιά που κρεμόταν για να χτυπήσουν άλλα παιδάκια και χτύπησα εγω. Έπεσα κάτω αναίσθητος και με πήρε το ασθενοφόρο», δήλωσε το άτυχο παιδάκι.

Ο 10χρονος πήρε στο κέντρο υγείας Αερόπολης και από εκεί διεκομίσθη στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η μητέρα του 10χρονου αναφέρει: «Πήγε να φύγει το παιδάκι και την ώρα που γύρισε το τέρμα έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι… Του ήρθε όλο το τέρμα στο κεφάλι», ήταν τα λόγια της μητέρα του συμπληρώνοντας: «Θέλω να φτιαχτεί να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Το παιδί μου τη γλίτωσε στο τσακ, το επόμενο μπορεί να είναι νεκρό».

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας υποστηρίζει ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε κακοτεχνία. Ανέφερε πως τα τέρματα ήταν δεμένα με σχοινιά στο πλέγμα του γηπέδου και πως τα παιδιά τα έλυσαν, για να μετακινήσουν τα δοκάρια.

Να σημειωθεί πως τα δοκάρια ήταν λυμένα και τις προηγούμενες ημέρες και δύο 24ωρα πριν είχε κινδυνεύσει και ο αδερφός του 10χρονου.

σχετικά άρθρα

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα απασχόλησης για 5.000 άνεργους πτυχιούχους
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα απασχόλησης για 5.000 άνεργους πτυχιούχους
Διευρυμένο, Ενισχυμένο και Απλουστευμένο Πρόγραμμα Απασχόλησης 5.000 Πτυχιούχων Ανέργων έως 39 ετών σε Κλάδους Έξυπνης Εξειδίκευσης του Ιδιωτικού...
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα απασχόλησης για 5.000 άνεργους πτυχιούχους