Thumbnail
Εκκενώθηκαν ξενοδοχείο και camping

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην πυρκαγιά στην Ελαφόνησο, η οποία παραμένει σε εξέλιξη, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και με επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα, που αναχώρησαν με ελικόπτερο «σούπερ πούμα» από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Αυτή την ώρα στο νησί επιχειρούν συνολικά 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, με τη συνδρομή και τεσσάρων υδροφόρων ΟΤΑ.

Όπως έγινε γνωστό στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, αλλά καίγεται χαμηλή βλάστηση και εκφράζεται αισιοδοξία ότι η φωτιά θα αντιμετωπιστεί. Ωστόσο για προληπτικούς λόγους, από την πρώτη στιγμή, εκκενώθηκαν το κάμπινγκ και ένα ξενοδοχείο στην περιοχή του Σίμου και οι παραθεριστές οδηγήθηκαν με ασφάλεια στην παραλία, χωρίς να απειλούνται άμεσα οι εγκαταστάσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko
Αναβολή στη δίκη γνωστού τράπερ που συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο
Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία για τις 12 Ιανουαρίου, επικαλούμενο την ανάγκη πληρέστερων αποδεικτικών στοιχείων
Αναβολή στη δίκη γνωστού τράπερ που συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο