Τρία επιπλέον περιστατικά έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών αναφορικά με τον 27χρονο που καθ' ομολογίαν δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο στην Κρήτη.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο 27χρονος επιτέθηκε πριν δύο μήνες και σε μία Πολων,ή η οποία και αναγνώρισε το άσπρο αυτοκίνητο του δράστη.
Η ίδια αναφέρει ότι ο 27χρονος τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Λίγο αργότερα εκείνη ανέκτησε τις δυνάμεις της και άρχισε να τρέχει στο χωράφι.
Η Πολωνή μετέβη στην Αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν όμως δεν μπορούσε να αναγνωρίσει, μέσα στην ταραχή της, το αυτοκίνητο το οποίο αναγνώρισε τώρα.
Η Αστυνομία είχε προχωρήσει τότε, μετά την καταγγελία της Πολωνής, σε προσαγωγές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και εκείνη του 27χρονου.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν διατυπωθεί δύο ακόμη καταγγελίες από γυναίκες θυμίζουν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της 60χρονης. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Δείτε το αναφέρει ο Alpha:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ