Thumbnail
Εξετάστηκαν τα κινητά τηλέφωνα και οι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τα κινητά τηλέφωνα και οι λογαριασμοί στα social media των δύο κατηγορουμένων εξετάστηκαν από τις αρχές, μετά την άρση του απορρήτου.

Από τους δύο κατηγορούμενους, ο 21χρονος Έλληνας φέρεται να αναζήτησε μια κοπέλα στο facebook με τα αρχικά Α.Χ και μετά από επανειλημμένες κλήσεις η κοπέλα του απάντησε μετά από τρεις ημέρες, ζητώντας να σταματήσεις τις επαφές.

Το βράδυ της δολοφονίας, αναζήτησε υλικό αισθησιακού περιεχομένου ενώ το επόμενο πρωί διάβασε σε ιστοσελίδα της Ρόδου την είδηση για τον εντοπισμό του άψυχου σώματος στη θάλασσα.

Ο άλλος κατηγορούμενος, ο 18χρονος Αλβανός, 

φέρεται να έγινε φίλος της Ε. Τποαλούδη μια μέρα πριν τη δολοφονία. Στη συνέχεια είχε μια μικρή επικοινωνία με τον 21χρονο Ροδίτη και μπήκε 2 φορές στο προφίλ της δολοφονημένης.

Εντύπωση προκαλεί πως ο 21χρονος Ροδίτης κανόνιζε βόλτες και γυμναστική με τους φίλους του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα...

Η συνάντηση μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη

Ο πατέρας του 21χρονου Έλληνα αποκάλυψε στη δεύτερη κατάθεσή του στις αρχές ότι οι δυο κατηγορούμενοι συναντήθηκαν πριν τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του 21χρονου: «ο Αλβανός ήρθε στο σπίτι δυο ημέρες μετά το περιστατικό. Πήγε στο δωμάτιο του γιου μου και ούτε πέντε λεπτά δεν έκατσε μέσα. Όταν τους συλλάβανε, φαντάστηκα ότι εκείνη την ημέρα ο Αλβανός ήρθε να τσεκάρει αν ο γιος μου είχε πει τίποτα. Όταν τον γνώρισε, μου ζήταγε συνεχώς χρήματα. Ο γιος μου ήταν ένα παιδί ανώριμο πνευματικά και οι άλλοι το εκμεταλλεύονταν».

Σύμφωνα με το STAR, την ώρα του εγκλήματος, στο σπίτι στους Πεύκους η γιαγιά του 21χρονου βρισκόταν στο από κάτω διαμέρισμα και ο θείος του στο διπλανό. Η γυναίκα κατέθεσε στις αρχές πως άκουσε τους νεαρούς και την κοπέλα να μπαίνουν στο σπίτι και απόρησε με την ώρα… Δεν άκουσε φωνές ούτε φασαρία μέχρι και τα ξημερώματα που έφυγαν από το σπίτι.

Οι κατηγορούμενοι έχουν ομολογήσει ότι επέστρεψαν για να καθαρίσουν και να εξαφανίσουν τα στοιχεία του εγκλήματος…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα