Thumbnail
Ο μικρός γιος της κατηγορουμένης που άκουσε τον πυροβολισμό και είδε τον πατέρα του νεκρό πάνω στο κρεβάτι, ισχυρίζεται ότι το επίμαχο βράδυ κοιμόταν μαζί με τη μητέρα του και επομένως θεωρεί αδύνατο να σκότωσε εκείνη τον πατέρα τους

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η 51χρονη που καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) για τη δολοφονία του συζύγου της στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, τον Ιούνιο του 2012 , σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 10 μηνών.

Το δικαστήριο, υιοθετώντας ανάλογη εισαγγελική πρόταση που έκανε λόγο για προσχεδιασμένη δολοφονία, κήρυξε ένοχη την κατηγορουμένη η οποία σύμφωνα με τη δικογραφία είχε πυροβολήσει στο κεφάλι τον 44χρονο σύζυγο της, σωματοφύλακα υψηλών προσώπων, με το όπλο της δουλειάς του ενώ εκείνος κοιμόταν.

Η ίδια η 51χρονη αρνείται ότι είναι η δράστης του εγκλήματος και απολογούμενη σήμερα επανέλαβε ότι είναι αθώα. Η γυναίκα έχει στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή τους δύο γιούς της που κοιμούνταν όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας τους. Ο μεγαλύτερος κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο λέγοντας χαρακτηριστικά «εν έχει γίνει μέσα από το σπίτι η δολοφονία του πατέρα μου. Δεν υπάρχουν στοιχεία για τη μητέρα μου, πρέπει να τελειώνει αυτός ο Γολγοθάς που ζούμε».

Ο μικρός γιος της κατηγορουμένης που άκουσε τον πυροβολισμό και είδε τον πατέρα του νεκρό πάνω στο κρεβάτι, ισχυρίζεται ότι το επίμαχο βράδυ κοιμόταν μαζί με τη μητέρα του και επομένως θεωρεί αδύνατο να σκότωσε εκείνη τον πατέρα τους. Η υπεράσπιση της γυναίκας έχει υποστηρίξει πως το έγκλημα έγινε από επαγγελματία δολοφόνο, ενώ η ίδια σε στάδιο της ανακριτικής διαδικασίας φαίνεται να απέδωσε το έγκλημα σε ατύχημα από εκπυρσοκρότηση του όπλου που είχε πάει να μετακινήσει. Αργότερα ωστόσο υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να αναφερθεί σε ατύχημα όταν οι αστυνομικοί της είχαν πει πως στο όπλο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα δικά της αλλά των παιδιών της.

Το δικαστήριο επέβαλε την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή, αναγνωρίζοντάς της το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου. Η γυναίκα οδηγείται στη φυλακή για πρώτη φορά, καθώς στον πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών με αναστολή.

Με το άκουσμα της απόφασης, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα φωνάζοντας ότι είναι αθώα, ενώ επιτέθηκε λεκτικά στη μητέρα του θύματος.

Σε δήλωσή του ο γιος της 51χρονης, αναφέρθηκε σε «λανθασμένη απόφαση της δικαιοσύνης» συμπληρώνοντας πως: «μείς ήμασταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, ξέρουμε τι έχει γίνει. Η μητέρα μας είναι αθώα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα