Ζέμπερη
Στην έρευνα θα μπει και οικονομικός εισαγγελέας, ενώ σε λίγες εβδομάδες αναμένεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό του δολοφόνου

Η Εισαγγελία Αθηνών διέταξε έρευνα για τις υποθέσεις που χειριζόταν η Δώρα Ζέμπερη ως εφοριακός. Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας επιμένει ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβονται οικονομικά συμφέροντα. 

Ο χώρος εργασίας της ήταν, όπως υποστηρίζει, πηγή κινδύνου. Είχε ανακαλύψει εικονικά τιμολόγια και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

«Υπάρχουν κι άλλοι ένοχοι για τον φόνο της Δώρας»

«Από την  πρώτη ημέρα έλεγα ότι δεν είναι ληστεία και ότι υπάρχουν και άλλοι πίσω από το έγκλημα του παιδιού. Η συμπεριφορά του παιδιού είχε αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Ήθελε να φύγει από τη δουλειά από τον έλεγχο  να πάει αλλού. Ήταν φοβισμένη τον τελευταίο καιρό. Είχε απειληθεί. Είχε φοβηθεί. Δεν έβγαινε από το σπίτι καθόλου. Δεν ήταν μόνος του (ο δολοφόνος ). Από την αρχή το λέω.  Είχε και άλλους μαζί,  είχε και βοήθεια» υποστηρίζει η μητέρα της, Γεωργία Ανδριέλλου,  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου

Η δεύτερη δικογραφία άνοιξε μετά από μήνυση που κατέθεσαν η  μητέρα και τα αδέρφια της άτυχης Δώρας. Θα καταθέσουν εκ νέου μάρτυρες κυρίως συνάδελφοι της άτυχης εφοριακού. Σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε βεβαιώσει πρόστιμα που έφθαναν ακόμα και τα 7.5 εκατομμύρια ευρώ!

Η δικαιοσύνη να περνάει από κόσκινο όλες τις υποθέσεις που χειριζόταν. 

Η αδελφή της, Κωνσταντίνα Ζέμπερη, αναφέρει ότι «δε θα σταματήσουμε να παλεύουμε για να βγει η αλήθεια μέχρι τέλους. Σίγουρα πρέπει να ψάξουν πάρα πολύ  τις υποθέσεις της αδερφής μου. Εκεί πιστεύω ότι είναι το κλειδί». 

Στην έρευνα θα μπει και οικονομικός εισαγγελέας ενώ αναμένεται σε λίγες εβδομάδες να γίνει  η δίκη σε δεύτερο βαθμό του δολοφόνου της Δώρας.

Πηγή: star.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημια
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
Με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ptyxia.gov.gr και χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ, φοιτητές, απόφοιτοι αλλά και...
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»