γυναικοκτονια
Κρατείται ο δράστης - Σήμερα η κηδεία της άτυχης νεαρής μητέρας

Αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του δολοφόνου της 24χρονης Ερατώς πριν από λίγο από τον Ανακριτή μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Ο 25χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Δικηγόρος της οικογένειας της Ερατώς, η οποία έχει αναλάβει την επιμέλεια του 2,5 ετών κοριτσιού της είναι ο Δημήτρης Κουζινόγλου.

Στο μεταξύ παράσταση διαμαρτυρίας από το πρωί εν όψει της απολογίας του δολοφόνου πραγματοποιήθηκε από την Πρωτοβουλία ενάντια στις γυναικοκτονίες απέναντι από τα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με πανό «Δεν είναι έγκλημα πάθους, είναι γυναικοκτονία».

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της νεαρής μητέρας, το φρικτό έγκλημα σε βάρος της οποίας, συγκλονίζει όλη τη Λέσβο, στις 5 το απόγευμα στην εκκλησία της Παναγίας της Χρυσομαλλούσας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από οικεία της πρόσωπα και συναδέλφους της, η Ερατώ για να ξεφύγει από τις εντάσεις που προκαλούσε ο εν διαστάσει σύζυγός της, έφυγε από την περιοχή λίγο έξω από τη Μυτιλήνη όπου έμενε και νοίκιασε σπίτι στη Χρυσομαλλούσα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από το βράδυ της Τετάρτης καιροφυλακτούσε έξω από το σπίτι της και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εν ψυχρώ στάση από πλευράς του εκτελεστή της που τη δολοφόνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μάλιστα φαίνεται ότι επέμενε να της ανοίξει και εκείνη δεν το έκανε και εκείνος, σύμφωνα, πάντα, με τους οικείους της, μπούκαρε στο σπίτι και να την εκτελέσει, δίπλα στο δωμάτιο του μωρού τους, το οποίο άφησε ο ίδιος... ορφανό.

Πηγή: stonisi.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά