Thumbnail
Πυροβολούσε στην αυλή του σπιτιού του, κατά τη διάρκεια παραδοσιακού γλεντιού για την Πρωτομαγιά

Συνελήφθη, χθες Πρωτομαγιά σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνου, 52χρονος Έλληνας, για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα καθώς και για υπόθαλψη εγκληματία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια παραδοσιακού γλεντιού για την Πρωτομαγιά στην αυλή του σπιτιού του 52χρονου, «…ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί». 

Σε έρευνα από αστυνομικούς, στον χώρο της εκδήλωσης και του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες και κροτίδες.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Φαίνεται πως ο σοβαρός τραυματισμός της 8χρονης Αλεξίας από άσκοπους πυροβολισμούς, καθώς και αρκετά παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν, για πολλούς αποτελούν "ψιλά" γράμματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα