Κακοκαιρία Agneta: Πού επιμένουν σήμερα οι καταιγίδες – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη -Από πότε βελτιώνεται ο καιρός

Κοινωνία 0

Ενημέρωση: Τρεις οι νεκροί σε φαράγγι στο Ξυλόκαστρο

ΕΜΑΚ επιχείρηση
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νεκροί 3 πεζοπόροι

Σε τραγωδία με τρεις νεκρούς εξελίχθηκε η πεζοπορία τεσσάρων φίλων στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Το βράδυ του Σαββάτου ένας από τους τέσσερις συνοδοιπόρους εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν νεκρός. Μέχρι στιγμής η ταυτότητά του δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως.

Το πρωί της Κυριακής οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν ακόμη δύο περιπατητές χωρίς τις αισθήσεις τους. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι οι δύο συγκεκριμένοι περιπατητές -δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν έκαναν καταρρίχηση στο φαράγγι του Αγίου Λουκά- έχουν χάσει τη ζωή τους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία