Thumbnail
Γνωστοί στις Αρχές; Τι απαντούν αξιωματικοί της αστυνομίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τη βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως αποκαλύπτει OPEN TV, στο στόχαστρο έχουν μπει επτά άτομα, τα οποία θεωρείται ότι ευθύνονται για την τοποθέτηση της βόμβας τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου. 

Μάλιστα, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής ισχυρίζονται ότι οι δράστες ήξεραν και πώς να σχεδιάσουν καλά το χτύπημα και πώς να εφαρμόσουν το σχέδιό τους, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι το χτύπημα στον ΣΚΑΪ ήταν τόσο οργανωμένο που διήρκεσε μόλις δέκα δευτερόλεπτα. Οι δε δράστες τοποθέτησαν το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό σε ένα σημείο όπου τα δέντρα ήταν αρκετά υψηλά για να μην γίνουν οι ίδιοι αντιληπτοί από τις κάμερες που υπάρχουν περιμετρικά του καναλιού. 

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι πίσω από την επίθεση στον ΣΚΑΪ κρύβεται η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (Ο.Λ.Α). Κι αυτό υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι αρκετά εξοπλισμένη για να το αναλάβει.

Στο ερώτημα πώς σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε η επίθεση, οι αστυνομικοί σημειώνουν ότι τρία άτομα από την ομάδα ήταν επιφορτισμένα στο να τοποθετήσουν το σακίδιο στον τηλεοπτικό σταθμό, δύο άτομα λειτουργούσαν ως τσιλιαδόροι και δύο άτομα έκαναν τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα. Ακόμη, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο οχήματα για να ξεφύγουν. Ένα που έκαψαν και ένα που χρησιμοποίησαν μετά το καμένο όχημα. 

Αυτό που εξετάζουν τώρα από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στον ΣΚΑΪ, είναι να διαπιστωθεί εάν το συγκεκριμένο όχημα με το οποίο διέφυγαν οι τρομοκράτες από το σημείο, έχει εμφανιστεί και άλλες φορές έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό. 

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής υποστηρίζουν ακόμη ότι στην Ο.Λ.Α συμμετέχουν οκτώ άτομα, τα οποία είναι λίγο πολύ, όπως λένε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, γνωστά στις Αρχές. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Όταν το σχολείο πονάει εκ των έσω: Σιωπηλές πληγές της κακοποιητικής διοίκησης στην εκπαίδευση
Η ψυχολογική φθορά που συσσωρεύεται, πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς φωνές και μάρτυρες.
Όταν το σχολείο πονάει εκ των έσω: Σιωπηλές πληγές της κακοποιητικής διοίκησης στην εκπαίδευση
ekpaideusimolivia.jpg
Τέλος στις “λίστες αγορών” στα σχολεία: Τι απαγορεύεται να ζητούν οι εκπαιδευτικοί από τους γονείς
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Ζακύνθου υπενθυμίζει ότι η δημόσια παιδεία είναι δωρεάν και προειδοποιεί για παραβάσεις σχετικά με τις σχολικές λίστες
Τέλος στις “λίστες αγορών” στα σχολεία: Τι απαγορεύεται να ζητούν οι εκπαιδευτικοί από τους γονείς
βιβλια
Η λέξη "μόθος" και το ποιητικό της νόημα
Η ελληνική γλώσσα είναι ένας αστείρευτος θησαυρός, γεμάτος από σπάνιες και ποιητικές λέξεις που κρύβουν μέσα τους ιστορίες, συναισθήματα και εικόνες...
Η λέξη "μόθος" και το ποιητικό της νόημα
ψαρια
Το “υγιεινό” ψάρι που κρύβει 70 παράσιτα και μια επικίνδυνη αλήθεια
Πίσω από το πιο δημοφιλές ψάρι του κόσμου κρύβονται χημικά, αντιβιοτικά και τεχνητά πρόσθετα που θέτουν ερωτήματα για την ασφάλεια της διατροφής μας
Το “υγιεινό” ψάρι που κρύβει 70 παράσιτα και μια επικίνδυνη αλήθεια