Thumbnail
Σε βάρος τους ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό

Στην ανακρίτρια Ρόδου αναμένεται να απολογηθούν σήμερα το μεσημέρι, οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής, στην προανακριτική ομολογία του στους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Ρόδου, παραδέχθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ρίχνοντας τις ευθύνες στον 21χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του, οποίος έως τώρα αρνείται τη δική του συμμετοχή.

Για τον λόγο αυτό, οι συνήγοροι της οικογένειας της φοιτήτριας έχουν καταθέσει αίτημα στις δικαστικές Αρχές Ρόδου, ώστε να γίνει σήμερα αναπαράσταση του εγκλήματος και εξέταση κατά αντιπαράσταση των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου ημεδαπού και όταν αυτή αρνήθηκε να υποκύψει στις ερωτικές τους προτάσεις τη χτύπησαν βάναυσα.

Έπειτα, ενώ η άτυχη Ελένη βρισκόταν εν ζωή, τη μετέφεραν σε ερημική βραχώδη παραλία και την πέταξαν στην θάλασσα από ύψος δέκα μέτρων, όπου και βρέθηκε.

Ο 19χρονος υπέδειξε στους Λιμενικούς το σημείο όπου πετάχθηκαν τα ρούχα της άτυχης φοιτήτριας, ενώ βρέθηκε και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο οι νεαροί δράστες χτύπησαν στο πρόσωπο την κοπέλα και την τραυμάτισαν σοβαρά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

«έξυπνες» κάμερες
Αττική: Ξεκίνησε η εγκατάσταση «έξυπνων» καμερών για οδική ασφάλεια – Πως θα στέλνουν τα πρόστιμα
Οι πρώτες επτά κάμερες τέθηκαν σε λειτουργία, ενώ έως τον Φεβρουάριο θα έχουν εγκατασταθεί άλλες 44 σε κεντρικές αρτηρίες της Αττικής
Αττική: Ξεκίνησε η εγκατάσταση «έξυπνων» καμερών για οδική ασφάλεια – Πως θα στέλνουν τα πρόστιμα
γιαπωνεζα
Ιαπωνία: Γάμος με τεχνητή νοημοσύνη μέσω ChatGPT – «Μου έμαθε τι σημαίνει αγάπη»
Μια 32χρονη αντάλλαξε όρκους με ψηφιακό σύντροφο σε τελετή με VR, προκαλώντας συζητήσεις για τα όρια ανθρώπου και AI
Ιαπωνία: Γάμος με τεχνητή νοημοσύνη μέσω ChatGPT – «Μου έμαθε τι σημαίνει αγάπη»
logo
Kick-off Meeting του ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ “XPLORE” στη Βαρσοβία με τη συμμετοχή της ΔΠΕ Λασιθίου
Στη συνάντηση συμμετείχαν έξι εταίροι από πέντε ευρωπαϊκές χώρες οι οποίοι έθεσαν το πλαίσιο συνεργασίας και τις βάσεις για την ποιοτική υλοποίηση...
Kick-off Meeting του ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ “XPLORE” στη Βαρσοβία με τη συμμετοχή της ΔΠΕ Λασιθίου