Δολοφονία φοιτήτριας: Σήμερα απολογούνται οι δύο κατηγορούμενοι
Σε βάρος τους ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό

Στην ανακρίτρια Ρόδου αναμένεται να απολογηθούν σήμερα το μεσημέρι, οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής, στην προανακριτική ομολογία του στους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Ρόδου, παραδέχθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ρίχνοντας τις ευθύνες στον 21χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του, οποίος έως τώρα αρνείται τη δική του συμμετοχή.

Για τον λόγο αυτό, οι συνήγοροι της οικογένειας της φοιτήτριας έχουν καταθέσει αίτημα στις δικαστικές Αρχές Ρόδου, ώστε να γίνει σήμερα αναπαράσταση του εγκλήματος και εξέταση κατά αντιπαράσταση των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου ημεδαπού και όταν αυτή αρνήθηκε να υποκύψει στις ερωτικές τους προτάσεις τη χτύπησαν βάναυσα.

Έπειτα, ενώ η άτυχη Ελένη βρισκόταν εν ζωή, τη μετέφεραν σε ερημική βραχώδη παραλία και την πέταξαν στην θάλασσα από ύψος δέκα μέτρων, όπου και βρέθηκε.

Ο 19χρονος υπέδειξε στους Λιμενικούς το σημείο όπου πετάχθηκαν τα ρούχα της άτυχης φοιτήτριας, ενώ βρέθηκε και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο οι νεαροί δράστες χτύπησαν στο πρόσωπο την κοπέλα και την τραυμάτισαν σοβαρά.

best of network

σχετικά άρθρα