"Η Ρόδος μας υποδέχτηκε με ήλιο και ζεστασιά. Προχθές έβρεχε"
Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη

Για τον "Γολγοθά" που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του, μετά τη δολοφονία της Ελένης, μίλησε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής της "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο δάσκαλος στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου ευχαρίστησε όλον το κόσμο που τους συμπαραστάθηκε.

Ο κ. Τοπαλούδης, με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή, είπε συγκεκριμένα:

«Φτάνοντας στη Ρόδο για πρώτη φορά για να ξεκινήσει τις σπουδές της, στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015, η Ρόδος μας υποδέχτηκε με ένα λαμπρό ήλιο και ζεστασιά. Προχθές φεύγοντας από τη Ρόδο έβρεχε. Και έλεγα ότι έκλαιγε ολόκληρο το νησί που μας αποχαιρετούσε με τέτοιον τρόπο.

Κανείς δεν μπορεί να έρθει στη θέση που ήρθα εγώ. Να ταξιδεύει με το αεροπλάνο και από κάτω στα πόδια του να είναι η κάσα της κόρης του. Θα ήθελα να έλεγα στον πιλότο, να ανέβει πιο ψηλά για να μπορέσει το σώμα της κορούλας μου να συναντήσει την ψυχούλα της και να ξαναζωντανέψει.

Χθες τη μέρα της κηδείας της έκλαιγε μαζί με εμάς ολόκληρη η Ελλάδα και ο ίδιος ο Θεός. Την πήρε στην αγκαλιά των Αγγέλων. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στην κηδεία. Έναν-έναν. Εγώ μόνο να πω καλό παράδεισο στην κορούλα μας και να μη συμβεί σε κανέναν οικογενειάρχη αυτό που έγινε σε εμάς».

Στα χείλη της οικογένειας της Ελένης, αλλά και σε πλήθος κόσμου, υπάρχει ένα τεράστιο "Γιατί".

Γιατί μία κοπέλα 21 μόλις ετών να βρει τραγικό θάνατο, επειδή δεν θέλησε να κάνει αυτό που θέλησαν άλλοι γι' αυτήν.

best of network

σχετικά άρθρα