Thumbnail
Τι αναφέρουν πληροφορίες για τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Ολοένα και νεότερα στοιχεία για τις συνθήκες της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μεταδίδει topontiki.gr, ο ιατροδικαστής εντόπισε σημάδια που υποδηλώνουν πάλη μεταξύ της άτυχης κοπέλας και των δολοφόνων της.

Συγκεκριμένα, στο πρόσωπο του ενός εκ των κατηγορουμένων διαπιστώθηκαν εκδορές, κάτι που παραπέμπει σε πάλη.

Η επίσημη αιτία θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είναι ο πνιγμός, ωστόσο η κοπέλα ήταν ζωντανή, αλλά πιθανότατα αναίσθητη, όταν την έριξαν στην θάλασσα.

Από τα νύχια της φοιτήτριας έχει παρθεί δείγμα DNA, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη φέρεται να είχε σχέση περίπου τρεις εβδομάδες με τον 19χρονο συλληφθέντα και στο σπίτι του 21χρονου στη Λίνδο, πήγε με τη θέλησή της.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το εξοχικό του 21χρονου όπου φέρεται να διαπράχθηκε το έγκλημα, συνδέεσαι με την θαλάσσια περιοχή στην οποία βρέθηκε η σορός της φοιτήτριας με δύσβατο μονοπάτι.

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, σημειώνει ότι οι δύο νεαροί "ήθελαν κάτι που η κοπέλα δεν ήθελε, το έκαναν χωρίς τη συγκατάθεσή της και μετά την σκότωσαν».

Δείτε εδώ τι έχει γίνει γνωστό έως τώρα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα