Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Φέρεται να ομολόγησε ο 19χρονος - Αναμένεται η διαβίβαση της δικογραφίας στον Εισαγγελέα

Ολοένα νεότερα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, στη Ρόδο.

Όπως έγινε γνωστό, ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός κρατούνται από τις λιμενικές αρχές και φέρονται να εμπλέκονται στο στυγερό έγκλημα.

Ο πρώτος αρνείται κάθε εμπλοκή του στην αποτρόπαια πράξη και να "τα ρίχνει" εξ ολοκλήρου στον δεύτερο, αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ομολογία και των δύο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 21χρονος ζήτησε μέσω του συνηγόρου του 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ ο 19χρονος φέρεται να ομολόγησε ήδη.

Και οι δύο πάντως, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, γνώριζαν την άτυχη φοιτήτρια.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε δίωξη στους δύο και για απόπειρα βιασμού.

Οι δύο δράστες, φέρονται να χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, πιθανότατα όταν αυτή αρνήθηκε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους.

Μάλιστα, η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στη θάλασσα από ύψος 10 και πλέον μέτρων, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως είχε νερό στα πνευμόνια της, άρα η 21χρονη έχασε τη ζωή της από πνιγμό.

Πάντως, η μεταφορά της νεαρής στην απόκρυμνη τοποθεσία «Φώκια», στους Πεύκους, με το περιβόητο λευκό βαν, έχει καταγραφεί από κάμερες κτιρίων της περιοχής, όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Kατά τη διάρκεια των ερευνών, ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων, ενώ στη διάρκεια της ανάκρισης οι δύο ύποπτοι φέρονται να υπέπεσαν σε αντιφάσεις.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παπαϊωάννου
Νίκος Παπαϊωάννου: «Κάμερες παντού στους κοινόχρηστους χώρους των ΑΕΙ»
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Παπαϊωάννου, η κυβέρνηση δεσμεύεται για την καθολική εγκατάσταση καμερών στους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και για την...
Νίκος Παπαϊωάννου: «Κάμερες παντού στους κοινόχρηστους χώρους των ΑΕΙ»
Προσωπικός Βοηθός
Ενισχύεται ο «Προσωπικός Βοηθός»: Χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ
Με πόρους του ΕΣΠΑ 2021-2027 συνεχίζεται και επεκτείνεται η δράση για την ανεξάρτητη διαβίωση ατόμων με αναπηρία
Ενισχύεται ο «Προσωπικός Βοηθός»: Χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ