Thumbnail
Έγραψαν «Ρουβίκωνες θα πεθάνετε»

Απειλές κατά της ζωής μελών του Ρουβίκωνα εξαπέλυσαν ακροδεξιοί με μηνύματα και φασιστικά σύμβολα έξω από τα σπίτια μελών της αναρχικής συλλογικότητας. Διακρίνεται η υπογραφή της ΕΣΑ, της ίδιας ναζιστικής ομάδας που είχε φωνάξει συνθήματα έξω από το κοσμηματοπωλείο που έπεσε νεκρός ο Ζακ Κωστόπουλος.

Τις επιθέσεις και τα μηνύματα απεκάλυψε μέλος του Ρουβίκωνα σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ενώ δήλωσε πως εκτός από ακροδεξιούς και στελέχη της ΕΛΑΣ παρακολουθούν καθημερινά μέλη της οργάνωσης, πολλές φορές «σταθμεύοντας» κάτω από το σπίτι τους.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει: «Χτές το βράδυ,φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα εξω απο τα σπίτια δυο συντρόφων μας.Εδω και πολύ καιρό τα σπίτια των περισσοτέρων απο μας είναι σε αστυνομικό κλοιό.Οι παρακολουθήσεις απο την ασφάλεια είναι καθημερινές.Παίρνουν κάθε μέρα συντρόφους-σες μας απο τον δρόμο και τους πάνε στην ΓΑΔΑ.Μας έρχονται συνέχεια κλήσεις με καινούργιες υποθέσεις και κατηγορίες.Τα μίντια συστηματικά ρίχνουν τόνους λάσπης στην ομάδα μας.Ο άρειος πάγος κάθε τρείς και λίγο κάνει έρευνες που μας αφορούν.Και τώρα έχουμε και τους ναζί κάτω απο τα σπίτια μας.
Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο: Ο Ρουβίκωνας θα περιφρουρήσει τα σπίτια και την ασφάλεια των μελών του.Και ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ». 

Απειλητικό μήνυμα
Απειλητικό μήνυμα

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ilektrikos
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί
Την ίδια ώρα που προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή της Γραμμής 4 του Μετρό και η επέκταση της Γραμμής 2 προς Ίλιον βρίσκεται ένα βήμα πριν την...
Ηλεκτρικός: Η Αθήνα μεταμορφώνεται - Πού θα κατασκευαστούν 6 νέοι σταθμοί