Στο ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο θα παραμείνει η 55χρονη που κατηγορείται ότι χάραζε τα χέρια και τα πόδια μικρών παιδιών σε εμπορικά κέντρα, μετά τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Η γυναίκα, η οποία κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, κρίθηκε ότι χρειάζεται νοσηλεία και θα παραμείνει στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.
Η 55χρονη συνελήφθη σε εμπορικό κέντρο, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, μετά από καταγγελία μητέρας βρέφους, ενώ στη δικογραφία φέρεται να περιλαμβάνονται τρεις επιθέσεις σε παιδιά. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται, υποστηρίζει ότι αγαπά τα παιδιά και ότι δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ