Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα, μέσα σε αρδευτικό κανάλι στη θέση Μαύρικας Αγρινίου, ένας άνδρας 41 ετών που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Δοκίμι Αγρινίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, η εξαφάνισή του δηλώθηκε χθες στην Ασφάλεια Αγρινίου από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο είπε στους αστυνομικούς ότι τα ρούχα του 41χρονου βρέθηκαν στη θέση Φουσκάρι, σε κοντινή απόσταση από αυλάκι. Αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου, με συμμετοχή πυροσβεστών, αστυνομικών, αλλά και πολιτών. Τελικά η σορός του βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, διενεργείται προανάκριση για τη εξακρίβωση των αιτιών, αλλά και συνθηκών θανάτου του 41χρονου, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom