Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν - κατά διαστήματα ισχυρές - μέχρι και το απόγευμα προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στη Χαλκιδική.
Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.
Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom