Στις 23/9, στο κλειστό του ΟΑΚΑ που μεγαλούργησε ο Παναθηναϊκός που οραματίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο επί 40 χρόνια πρόεδρος του συλλόγου βραβεύτηκε για την μεγάλη του προσφορά, σε μια πολύ συγκινητική εκδήλωση.
Για να τιμηθεί, δόθηκε το όνομά του στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου («Ο Τάφος του Ινδού» όπως άτυπα ονομάζεται), παρουσία μεγάλων ονομάτων του συλλόγου, τόσο ενεργών (όπως οι Φώτσης-Διαμαντίδης εκείνη την περίοδο) όσο και των αστεριών του παρελθόντος (Μποντίρογκα, Βράνκοβιτς).
Σήμερα, λόγω της είδησης της απώλειας του παράγοντα, θυμόμαστε το στιγμιότυπο που δάκρυσε, τραγουδώντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ