Προβληματισμός για εφαρμογή που εκτελεί... τηλεφωνικές φάρσες
JokesPhone - Τηλεφωνικές Φάρσες

Η εφαρμογή αλλάζει την «μάσκα» του τηλεφώνου, με αποτέλεσμα να φανεί ένας ένας αληθοφανής αριθμός, σε αντίθεση με την «παραδοσιακή» απόκρυψη που προϊδεάζει το θύμα της φάρσας.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και αριθμεί ήδη χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες.

Βέβαια, υπάρχει προβληματισμός για το κατά πόσον θα χρησιμοποιείται για σχετικά καλοπροαίρετες φάρσες ή για να παρενοχλήσει τους χρήστες. Ακόμη, εκφράζεται προβληματισμός για το γεγονός πως μπορεί να καταγράψει τη συνομολία και να την αναρτήσει στα social media.

Η περιγραφή της εφαρμογής: 

Ξεκαρδίσου κάνοντας τηλεφωνικές φάρσες στους φίλους σου και στην οικογένειά σου χωρίς να ξέρουν ότι είσαι εσύ, και κοινοποίησε τις αντιδράσεις τους στο Whatsapp και στα Κοινωνικά Δίκτυα.

Κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνικές φάρσες κατεβάζοντας την εφαρμογή, κάνοντας login στο Facebook και συστήνοντας την εφαρμογή, για να κερδίσεις όσες τηλεφωνικές φάρσες οι φίλοι σου αγοράζουν ενώ βρίσκεστε και οι δύο συνδεδεμένοι μέσω της εφαρμογής.

Οι κλήσεις δεν πραγματοποιούνται από το κινητό σου αλλά από τα συστήματά μας, επομένως δεν θα έχεις κόστος και οι φίλοι σου δεν θα γνωρίζουν ότι είσαι εσύ. Σε μόλις 2 λεπτά, το αστείο σου θα βρίσκεται στην εφαρμογή σου, έτοιμο να ακουστεί και να μοιραστεί με τους υπόλοιπους φίλους σου.

 

 

 

 

best of network

σχετικά άρθρα