Μεγάλη καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε στις περίπου 6 το απόγευμα της Παρασκευής, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο τέρμα της οδού Χαροκόπου, στην Καλλιθέα, δίπλα από τον σταθμό Ηλεκτρικού Ταύρου.
Στη μεγάλη τρύπα που άνοιξε στην άσφαλτο έπεσαν τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν υποστεί ζημιές. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάτω από το σημείο που σημειώθηκε η καθίζηση περνάει ο Ιλισσός ποταμός.
Στο σημείο βρίσκονται υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας οι οποίες απομακρύνουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα από το παρκινγκ, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα από την τροχαία Καλλιθέας για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.
Στον χώρο έχει μεταβεί και κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που θα ερευνήσει τις αιτίες της καθίζησης.
Videos: topontiki.gr, newsit.gr, cnn.gr*
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom