Thumbnail
Η εξήγηση του Τούρκου εργοδηγού για το συμβάν

Τη δική του εξήγηση για το πώς πέρασε στο ελληνικό έδαφος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψή του, έδωσε με την κατάθεσή του στις ελληνικές αρχές ο Τούρκος πολίτης, ο οποίος συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου την ώρα που έκανε εργασίες χωματουργικές.

Όπως μεταδίδει το CNN Greece, ο Τούρκος ανέφερε μεταξύ άλλων: «… με έστειλαν από το Δήμο Αδριανούπολης για μία διάνοιξη προκειμένου να περάσουν σωλήνες υδροδότησης. Ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν στο χώρο που βρίσκεται το τελωνείο και δεν γνώριζα τους χώρους. Εγώ ήμουν πάνω στο μηχάνημα και έσκαβα. Δεν ήξερα πού έπρεπε να στρίψω δεξιά και πού αριστερά. Ενώ δούλευα, δεν κατάλαβα πού ήταν η οριογραμμή και πού έπρεπε να σταματήσω. Αν κατάλαβα καλά μετά τη σύλληψή μου, σε κάποιο σημείο που έπρεπε να στρίψω για να παραμείνω σε τουρκικό έδαφος, εγώ χωρίς να το καταλάβω, συνέχισα ευθεία …».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χειμερινό σαλόνι
Τα 8 σημεία του σπιτιού όπου δεν πρέπει να βάζετε θερμαντικό σώμα
Εκτός από την απόδοση, βασικό κριτήριο είναι η ασφάλεια, καθώς ένα λάθος σημείο μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης ή ακόμη και πυρκαγιάς.
Τα 8 σημεία του σπιτιού όπου δεν πρέπει να βάζετε θερμαντικό σώμα
μητροπουλος
Αλέξης Μητρόπουλος: Τρεις δικαστικές αποφάσεις-«σταθμός» για ασφαλισμένους και συνταξιούχους που καταδικάζουν τον ΕΦΚΑ!
Τρεις σημαντικές δικαστικές αποφάσεις ενισχύουν τα δικαιώματα των συνταξιούχων
Αλέξης Μητρόπουλος: Τρεις δικαστικές αποφάσεις-«σταθμός» για ασφαλισμένους και συνταξιούχους που καταδικάζουν τον ΕΦΚΑ!