Μεγάλη επιχείρηση έχει στήσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη Στέφανου Χίου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Νωρίτερα, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, πυροβόλησε για να εκφοβίσει δικαστικό επιμελητή που είχε μεταβεί στην οδό Δοϊράνης 45, στην Καλλιθέα, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», για να επιδώσει δικαστικά έγγραφα που αφορούσαν μήνυση για παλαιότερο δημοσίευμά του Χίου.
Τότε ο τελευταίος σε παραλήρημα πυροβόλησε με όπλο που κατείχε νόμιμα, αλλά χρησιμοποίησε παράνομα, χαμηλά στον τοίχο της εισόδου της πολυκατοικίας και δίπλα από τον δικαστικό επιμελητή προς εκφοβισμό.
Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ο δικαστικός επιμελητής κάλεσε την Αστυνομία.
Άντρες της Ασφάλειας βρέθηκαν μετά από λίγο στο σημείο για να πάρουν καταθέσεις, ενώ από την αξιωματικοί της Αστυνομίας τονίζουν ότι θα ακολουθηθούν τα όσα προβλέπει ο νόμος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ