Κοινωνία

«Κάτω από το 20% θα υποχωρήσει η ανεργία»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύμφωνα, πάντα, με την πρόεδρο του ΟΑΕΔ

Για περαιτέρω μείωση του ποσοστού της ανεργίας εντός του 2018 έκανε λόγο η πρόεδρος και διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) Μαρία Καραμεσίνη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Παράλληλα, αναφέρθηκε στους θετικούς δείκτες που καταγράφονται, μεταξύ άλλων, στη βιομηχανία και στη μεταποίηση.

«Η ανεργία είναι σίγουρο ότι θα πέσει κάτω από το 20%. Το θέμα είναι, αν θα φτάσει κοντά στο 18%, αυτός είναι ο στόχος» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Καραμεσίνη, επισημαίνοντας ότι επιδίωξη είναι η βελτίωση της ποιότητας των θέσεων εργασίας.

«Αυτή τη στιγμή, πρέπει να δούμε συνδυαστικά το θέμα της μείωσης της ανεργίας με αύξηση των θέσεων εργασίας και βελτίωση της ποιότητάς τους. Είμαστε μπροστά σε μία πιο σύνθετη πραγματικότητα. Όμως, μας επιτρέπετε πλέον να θέτουμε στόχους οι οποίοι είναι πιο φιλόδοξοι σε σχέση με το παρελθόν» σημείωσε η πρόεδρος και διοικήτρια του ΟΑΕΔ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία