Thumbnail
Στον Πειραιά, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ομάδα 300 οπαδών του Ολυμπιακού είχε παραταχθεί στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, με σκοπό να αποδοκιμάσουν τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που είχε προγραμματίσει ομιλία σε κατάστημα της περιοχής, σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να απαντούν με πέτρες, τούβλα, μπουκάλια και ό,τι άλλο βρίσκουν στην περιοχή, ενώ έσπασαν και ένα όχημα της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Β. Γεωργίου στο ύψος της πλατείας Κοραή.

Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» καταδικάζουν την χρήση χημικών σε κεντρικό σημείο του Πειραιά από την αστυνομία, η οποία «επιτέθηκε απρόκλητα εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ειρηνικά κοντά στο σημείο της ομιλίας του Υπουργού».

Σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά θα γίνει τελικά η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, κι ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα σε πολυχώρο στην πόλη.

Οι υπεύθυνοι του πολυχώρου αλλά και τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, υπό τον φόβο παρέμβασης από οπαδούς του Ολυμπιακού, φαίνεται πως επηρεάστηκαν κι άλλαξαν το σημείο διεξαγωγής της εκδήλωσης της νομαρχιακής επιτροπής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα