Κοινωνία 0

Προσοχή! Ανάκληση τυριών από τον ΕΦΕΤ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΦΕΤ

Στην άμεση ανάκληση/ απόσυρση συγκεκριμένων παρτίδων από δύο προϊόντα προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), χαρακτηρίζοντάς τα ως «μη ασφαλή - ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση». 

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ, σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη οι σχετικοί έλεγχοι, ενώ ο Οργανισμός κάλεσε τους καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.

ΕΦΕΤ

Πιο συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ διαπίστωσε την εμπορία «συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας, σε λευκές πλαστικές συσκευασίες των 500 γραμμαρίων σε συνθήκες κενού αέρος, vacuum, με αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξη μυκήτων».

ΕΦΕΤ

Πρόκειται για τα εξής προϊόντα: 

⇒ Κατσικίσιο τυρί ΓΑΛΠΟ των 500 γραμμαρίων, σε λευκή πλαστική συσκευασία vacuum, με:

ΕΦΕΤ

⇒ Τυρί ΦΕΤΑ ΓΑΛΠΟ των 500 γραμμαρίων, σε λευκή πλαστική συσκευασία vacuum, με:

ΕΦΕΤ

Αμφότερα τα προϊόντα πωλούνται στα Σούπερ Μάρκετ LIDL και παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα από την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ, 1ο χιλιόμετρο Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας στο Διδυμότειχο.    

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία