Thumbnail
Δήμητρα Ματσούκα

Σύμφωνα με όσα γράφει ο τύπος, ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν η Δήμητρα Ματσούκα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα άλλο όχημα. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες η ηθοποιός φάνηκε να κάνει ελιγμούς για να απομακρυνθεί μετά το τροχαίο, όμως την εμπόδισαν άλλοι οδηγοί που είχαν κατέβει από τα οχήματά τους.

Τότε, πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες η ηθοποιός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να απομακρυνθεί με τα πόδια.

Και πάλι οι άνθρωποι που είχαν σταματήσει στο σημείο την εμπόδισαν.

Τότε έφτασαν επί τόπου άνδρες της τροχαίας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το όχημα της ηθοποιού ήταν ανασφάλιστο και έτσι της επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ της αφαιρέθηκαν το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Η ηθοποιός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει να ανανεώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου της, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες μετά το περιστατικό ήταν εμφανώς σοκαρισμένη.

Και πέρσι η ηθοποιός είχε καταδικαστεί για χρέη ύψους 108.000 ευρώ

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων πέρσι καταδίκασε Δήμητρα Ματσούκα σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή για χρέη στο Δημόσιο, αναγνωρίζοντάς της όμως δύο ελαφρυντικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», πρόκειται για χρέη της περιόδου 2010-2011 που προέκυψαν από φόρο εισοδήματος, με την ίδια να ομολογεί την οφειλή, αλλά όχι την «πρόθεση» για τη δημιουργία χρεών, κάνοντας λόγο για ευθύνη του λογιστή της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα