Ο Μέσι αγόρασε ελληνικό νησί, σύμφωνα με διάσημο μεσίτη - Άδεια δόμησης για έξι βίλες
Ο εκκεντρικός και πολύ συχνά μυθομανής μεσίτης, Αλεσάντρο Προτό, ανακοίνωσε την απόκτηση βραχονησίδας

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ιδιοκτήτης ελληνικού νησιού σύμφωνα με ανακοίνωση του μεσιτικού γραφείου του Αλεσάντρο Πρότο.

Ο μεσίτης επιβεβαίωσε ότι μετά τον Μίνο Ραϊόλα, ήρθε και ο Αργεντινός σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για να κάνει δικιά του μία πανέμορφη... χάντρα του Ιουνίου!

Πρόκειται για την νησίδα Σοφία. Βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και συγκεκριμένα στο σύμπλεγμα των Εχινάδων στην Ιθάκη, έχοντας μάλιστα άδεια δόμησης για έξι βίλες. Πίσω από τη νησίδα υπάρχει και αγοραστικό... παρασκήνιο, καθώς πριν τον Μέσι είχαν ενδιαφερθεί να το κάνουν δικό τους ο Μπρατ Πιτ με την Αντζελίνα Ζολί, χωρίς επιτυχία.

Το γραφείο μέσω της ανακοίνωσης του γνωστοποίησε επίσης ότι ο Μέσι, εκτός από το "γαλανόλευκο" νησί έκανε δικό του κι ένα πανάκριβο σπίτι στο Παρίσι.

Η Ελλάδα, πάντως, και ειδικότερα τα μικρά νησάκια έχουν γίνει πόλος έλξης για τους πλούσιους αυτού του κόσμου οι οποίοι σπεύδουν να τα αγοράσουν καταβάλλοντας αστρονομικά ποσά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το "Proto Group Ltd" σημειώνει ότι κι άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως και σταρ του Χόλιγουντ χτυπούν την πόρτα των μεσιτών της για να τους... προξενέψουν νησιά της Ελλάδας. Λεφτά υπάρχουν άλλωστε...

Πηγή: contra.gr

best of network

σχετικά άρθρα

Τα παιδιά παύουν να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη στην ηλικία των οκτώ έως εννέα ετών
Τα παιδιά παύουν να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη στην ηλικία των οκτώ έως εννέα ετών

Στην ηλικία περίπου των οκτώ ετών -το πολύ εννέα- τα παιδιά σταματούν να πιστεύουν ότι είναι αληθινή η μαγευτική ιστορία του Άγιου Βασίλη που...

Τα παιδιά παύουν να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη στην ηλικία των οκτώ έως εννέα ετών