Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγο εντός του Ειρηνοδικείου Αθηνών ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και συλλογικότητες που διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς που αναμένεται να διενεργηθούν σήμερα.
Εντός του κτιρίου βρίσκονται τρεις διμοιρίες της ΥΜΕΤ, ενώ ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επιτρέπουν στα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», της Λαϊκής Ενότητας, του ΠΑΜΕ και άλλων συλλογικοτήτων να εισέλθουν.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φαίνονται αστυνομικοί να χτυπάνε ηλικιωμένους και οι διαδηλωτές να απαντούν πετώντας αντικείμενα.
Κάποιοι από τους διαδηλωτές προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Δείτε βίντεο από το Ειρηνοδικείο Αθηνών που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα:
Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας μετά τα χημικά που έπεσαν στο Ειρηνοδικείο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ