Κοινωνία 0

Ιατροδικαστής «καίει» τον λέκτορα του ΑΠΘ: Δεν ήταν ατύχημα η δηλητηρίαση με αρσενικό

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι κατέθεσε στο δικαστήριο

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η δίκη του λέκτορα του ΑΠΘ που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με αρσενικό την 34χρονη σύζυγό του και την 85χρονη γιαγιά της, τον Αύγουστο του 2013.

Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση του διευθυντή εργαστηρίου τοξικολογίας και ιατροδικαστή του ΑΠΘ, Νικόλαο Ράικο.

«Το πιο πιθανό είναι το αρσενικό να λήφθηκε διαλυμένο μέσα σε νερό», ανέφερε ο κύριος Ράικος, ενώ σε ερώτηση της πολιτικής αγωγής για τον εάν ήταν έγκλημα ή ατύχημα, τόνισε πως «δεν ήταν ατύχημα»

«Μέτα το θάνατο τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν έκθεση σε αρσενικό που συνιστούν οξεία και χρονιά δηλητηρίαση. Υψηλές συγκεντρώσεις αρσενικού σε τέτοια νούμερα, που ούτε πειραματικά δεν επιβεβαιώνονται στην βιβλιογραφία», δήλωσε ακόμη στην κατάθεση του ο Νικόλαος Ράικος και στη συνέχεια επεσήμανε πως «από τα δείγματα προκύπτουν τρεις οξείες δηλητηριάσεις μέσα σε 20 μέρες για την 35χρονη και μια για την 85χρονη στο ίδιο διάστημα τον Αύγουστο του 2013».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία